Aanmelden training

Alleen voor leden van Skiclub Rucphen!

Wanneer u niet eerder deelnam aan de training, schrijf uzelf of uw zoon/dochter dan eerst in voor een proeftraining.

Aanmelding Sportief Skiën seizoen 2018-2019:

• 1e blok vóór 20 augustus 2018
  • 2e blok vóór 21 december 2018
  • Bij onvoldoende aanmeldingen voor zaterdag 7.30 uur vervalt dit tijdstip; andere optie is/blijft dan zaterdag 8.30 uur. Je ontvangt hiervan dan tijdig bericht.
  • Licentietrainingen zijn alleen toegankelijk voor licentie skiërs die geselecteerd zijn door de trainers **
  • Indien je meerdere personen uit één gezin wilt aanmelden, dan kun je dit doen in het veld ‘Opgave meerdere personen’. Je dient hier de voornamen, achternamen en geboortedata te vermelden. Alle meerdere personen worden toegevoegd aan de keuze van de hoofd aanmelder.
  • Voor aanvang van ieder trainingsblok, dient er opnieuw voor deelname aan de trainingen aangemeld te worden!

Velden met * zijn vereist