Trainers gezocht

Ben jij iemand / of ken jij iemand die naast een ervaren trainer de trainingen voor onze volwassen groep op vrijdagochtend kan verzorgen? Of die invaltrainer wil worden voor onze jeugdgroepen op zaterdag. Je moet wel beschikken over ski ervaring en ervaring in training geven.

Dan willen we je vragen contact op te nemen met: secretaris@skiclub-rucphen.nl

De trainingstijden zijn op vrijdag van 10.00 uur tot 11.30 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 10.00 uur.

Het 1e blok trainingen (12x) loopt van september- december.

Het 2e blok trainingen (12x) loopt van januari-april.

In de schoolvakanties van Zuid Nederland komen de trainingen te vervallen.

De volwassenengroep waaraan je zelfstandig les gaat geven is een groep ervaren skiërs in leeftijd variërend van 43 tot 84 jaar.

Indien je niet alle trainingen zou kunnen verzorgen, maar wel een deel ervan, dan willen we je vragen toch contact op te nemen met : secretaris@skiclub-rucphen.nl

Misschien ken je iemand die het afwisselend met jou wil gaan doen, reageer dan ook!