Trainingen, Sportief Skiën en wedstrijdtraining

Om deel te kunnen nemen aan de trainingen moet je al enige ski-ervaring hebben. Dit houdt dus in dat wij als Skiclub Rucphen geen beginnerscursussen verzorgen. Minimaal kun je:

• Zelfstandig met de sleeplift en de lopende banden naar boven.
  • Parallel skiën op de pistes van Skidôme Rucphen.

Overige voorwaarden voor deelname:

• Voor de jeugdgroepen geldt er een minimale leeftijd van 6 jaar (of je wordt 6 jaar tijdens het trainingsblok).
  • Het dragen van een skihelm is verplicht bij de jeugd en het wedstrijdteam! Verder sterk aanbevolen bij de andere groepen.

2015-10-04 11.28.04

De kosten voor deelname aan trainingen van het Sportief Skiën en het Wedstrijdteam zijn niet inbegrepen in de contributie. Je moet hiervoor extra betalen.

De trainingen zijn 1,5 uur en starten in september en eindigen in april.
Ze zijn verdeeld in 2 blokken en worden gegeven op maandagavond (wedstrijdteam, alleen voor licentieleden en in combinatie met zaterdagochtend), vrijdagochtend (volwassenen) en zaterdagochtend (volwassenen & jeugd). De dagen en tijdstippen kan je vinden op de startpagina van deze website; evenals de data van proeftraingen.
In de activiteitenkalender en in de nieuwsbrief worden tevens start- en einddata en vakantieperioden (basisonderwijs Nederland regio zuid) vermeld.

De kosten zijn per persoon ongeacht de leeftijd:

• 1e blok ( september – december ) 12 trainingen van 1,5 uur kosten: € 35,00
  • 2e blok ( januari – april ) 12 trainingen van 1,5 uur kosten: € 35,00
  • Voor de Slalom- en wedstrijdtrainingen op zaterdag en maandag voor licentieleden Sportief Skiën zijn de kosten hoger; deze meerprijs is op te vragen bij  de secretaris Myrian van Burik.

Deze kosten zijn exclusief baangebruik. Voor het baangebruik betaal je € 17,50 per persoon, per keer (dit is exclusief €5,- borg en huur materiaal) bij de receptie van Skidôme Rucphen.

Leden Skiclub Rucphen hebben de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een Clubpas van Skidôme aan te schaffen. Wenst u hierover meer informatie of wilt u deze als lid aanvragen, stuur dan een mail naar de penningmeester Marina de Hoon.

Klik hier om je aan te melden voor de trainingen
(alleen voor leden van Skiclub Rucphen)

Klik hier als je aan een proeftraining wilt deelnemen.