Weekend 1 en 2 oktober 2016

In het weekend van 1 en 2 oktober zijn de open dagen bij Skidôme Rucphen.

Ook Skiclub Rucphen is hierbij vertegenwoordigd.

Wat kunt u van ons verwachten:

• We hebben weer onze jaarlijkse ruilbeurs/wintersportbeurs. Vrijwilligers van Skiclub Rucphen verkopen voor u de wintersportspullen die u niet meer gebruikt. Het inleveren van de goederen is op donderdag 29 september tussen 19.00 en 21.00 uur bij Skidôme Rucphen. U kunt op de beurs ook tweedehands wintersportspullen kopen voor uzelf en/of uw kind(-eren). De ruilbeurs is op zaterdag 1 oktober open van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 2 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur.
  • Er is een stand aanwezig met informatie over Skiclub Rucphen.
  • In de ochtend wordt er een wedstrijd georganiseerd voor de jeugdleden van het Sportief Skiën in samenwerking met Skiclub Dordrecht.
  • ’s Middags wordt er een heel bijzondere wedstrijd georganiseerd waaraan iedereen, dus ook de recreatieve skiër, kan deelnemen. Doorlopende inschrijving van 14.00 en 16.00 uur.

Jij komt toch ook ………?