Trainingen, Sportief Skiën en wedstrijdtraining

Om deel te kunnen nemen aan de trainingen moet je al enige ski-ervaring hebben. Dit houdt dus in dat wij als Skiclub Rucphen geen beginnerscursussen verzorgen. Minimaal kun je:

• Zelfstandig met de sleeplift en de lopende banden naar boven.
  • Parallel skiën op de pistes van SnowWorld Rucphen.

Overige voorwaarden voor deelname:

• Voor de jeugdgroepen geldt er een minimale leeftijd van 6 jaar (of je wordt 6 jaar tijdens het trainingsblok).
  • Het dragen van een skihelm is verplicht volgens regels SnowWorld Rucphen!

2015-10-04 11.28.04

De kosten voor deelname aan trainingen van het Sportief Skiën en het Wedstrijdteam zijn niet inbegrepen in de contributie. Je moet hiervoor extra betalen.

De trainingen zijn 1,5 uur en starten in september en eindigen in april.
Ze zijn verdeeld in 2 blokken en worden gegeven op: vrijdagochtend (volwassenen), zaterdagochtend (volwassenen & jeugd), donderdag avond  ( jeugd, slalomtraining alleen in combinatie met zaterdagochtend training). De dagen en tijdstippen kan je vinden op de startpagina van deze website.
In de activiteitenkalender en in de nieuwsbrief worden tevens start- en einddata en vakantieperioden (basisonderwijs Nederland regio zuid) vermeld.

De kosten zijn per persoon ongeacht de leeftijd:

• 1e blok ( september – december ) 12 trainingen van 1,5 uur kosten: € 35,00
  • 2e blok ( januari – april ) 12 trainingen van 1,5 uur kosten: € 35,00
  • Voor de Slalom- en wedstrijdtrainingen op zaterdag en donderdag voor licentieleden Sportief Skiën zijn de kosten hoger; deze meerprijs is op te vragen bij  de secretaris Myrian van Burik.

Deze kosten zijn exclusief baangebruik. Voor het baangebruik betaal je € 22,50 per persoon, per keer (dit is exclusief €5,- borg en huur materiaal) bij de receptie van SnowWorld Rucphen. De toegang is voor 2 uur.

Leden Skiclub Rucphen hebben de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een Clubpas van SnowWorld aan te schaffen. Wenst u hierover meer informatie, stuur dan een mail naar de penningmeester Marina de Hoon.

Klik hier om je aan te melden voor de trainingen
(alleen voor leden van Skiclub Rucphen)

Klik hier als je aan een proeftraining wilt deelnemen.